18 juli 2019

Juffen-bedank-dag en afscheid

Vanochtend hebben we eerst op de gang gezongen voor alle 'jarige' juffen. Daarna hebben we buiten allerlei leuke waterspelletjes gedaan.

Maar voordat de vakantie begint hebben we vandaag, tijdens de juffen-bedank-dag, drie hele fijne mensen uitgezwaaid met z'n allen. 
Onze interim directeur Ingrid. Zij heeft vanaf de kerstvakantie de taken waargenomen totdat we na de zomervakantie een nieuwe directeur mogen verwelkomen. Hartelijk dank Ingrid voor je inzet!
Ook onze onderwijsassistent juf Karin gaat weg. Ze gaat weer voor de klas als leerkracht. En dat snappen we heel goed, want wat waren de kinderen blij met haar! Zoveel geduld en creativiteit. We gaan dat zeker missen.
En dan juf Hetty, het vertrouwde gezicht voor velen. Juf Hetty heeft maarliefst 20 jaar op DBS Nettelhorst gewerkt, als juf en als intern begeleider. We zijn juf Hetty heel dankbaar voor alle jaren aandacht voor elk kind en iedere ouder. Met al haar deskundigheid heeft ze de Dalton waarden met de rest van het team fantastisch neergezet.
Bedankt voor jullie inzet en wij wensen jullie veel succes!

Kijk voor meer foto's bij 'in beeld'.

  

  Media
  • facebook_1563781159636
De Nettelhorst op Facebook